Medmerakort

De som är medlemmar i KF koncernen har möjlighet att skaffa ett Medmerakort från Coop. Ditt Medmerakort kan du sedan använda på alla Coop butiker, på OBS!, Expert, Kappahl och i Akademibokhandeln. Du märker snabbt var du kan handla med ditt Medmerakort, då det sitter en skylt eller en dekal vid entrén till butiken.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

Att skaffa ett Medmerakort kostar 100 kronor. Numera kan man också få en personlig design på sitt Medmerakort, vilket kan vara en lite kul extrafeature.

Hur fungerar ett Medmerakort?
Medmerakortet fungerar så att kortet dras i kassan varje gång du handlar, för att registrera dina inköp. För varje krona som du handlar för i någon av de anslutna butikerna får du 1 poäng, som sedan växlas in till varor. Det finns mer än 1200 butiker i Sverige som är anslutna till Medmerakortet, vilket betyder en enorm mängd butiker att samla poäng i.

Du måste bara komma ihåg att alltid dra ditt Medmerakort, annars kan inte poängen registreras. Varje gång du lyckas uppnå 5000 poäng kommer en check på 50 kronor att skickas ut till dig. Om du undrar över hur många poäng du har lyckats samla ihop till loggar du bara in dig på ditt personliga konto på Medmerakortets hemsida.

Ytterligare förmåner med ett Medmerakort
Det är inte bara poäng på inköp som gör att ett Medmerakort kan vara värt att skaffa sig. Som kund hos Medmera får du nämligen rabatt på olika varor i butikerna, men också på hotell, nöjen och resor. När du handlar för åtminstone 1200 kronor per år får du också Medmeras egen mattidning Mersmak, där du kan läsa nya recept, artiklar om mat, samt ta del av olika medlemserbjudanden. Alla medlemmar i ditt hushåll kan naturligtvis få ett eget Medmerakort helt gratis.

Tillval på Medmerakortet
Om du vill finns också möjlighet att välja till en del funktioner till ditt Medmerakort. Om du väljer Medmera konto kan du sätta in pengar i förväg på ditt konto, som du dessutom får en hyfsad ränta på. Medmera faktura i sin tur ger en möjlighet att betala varorna i efterhand, om behovet skulle finnas. Medmera Visa är ett annat Medmerakort som funkar på samma sätt som sistnämnda, men som i tillägg är möjligt att använda över hela världen där man accepterar Visa. Du kan också ta ut pengar både i bankomater och i affären. Sist men inte minst finns ett Medmerakort som heter MedMera Räntefritt, där du kan dela upp dina inköpskostnader till räntefri avbetalning. Detta Medmerakort kan du bara använda på Coop Bygg och Forum.

Medmerakortet och välgörenhet
Medmera har också en tjänst som kallas ”Bistånd på köpet” som alla innehavare av ett Medmerakort kan ansluta sig till. Varje gång du gör ett inköp med ditt Medmerakort rundas köpsuman av upp till närmaste krona och överskottet går till bistånd. Det kan handla om Kooperation utan gränser eller VI-skogen. Du ser själv hur mycket som du har bidragit till genom att kolla ditt konto eller din faktura.